Menu
> Matkapäiväkirja

Nainen, Lada ja raivaussaha – blogi on avattu!

Viime syksynä muutamat henkilöt ottivat yhteyttä ja kyselivät mistä voivat lukea retkistäni luovutetun Karjalan sankarihautausmaille mutta sellaista foorumia ei ollut, joten päätin korjata puutteen.

Koiviston sankarihautausmaa

Vaikka sivuilla on nyt vain kahden sankarihautausmaan tekstit, olen tämän kevään ja kesän aikana käynyt 15:sta sankarihautausmaalla ja Nivaan on kilometrejä kertynyt jo toista tuhatta. Kesän ajan tulen postaamaan juttuja sankarihautausmaista, kauniista Karjalasta ja muusta mielenkiintoisesta mitä matkalle osuu, pari kolme kertaa viikossa.

Viipurin Maaseurakunnan sankarihautausmaa

Sankarihautausmaiden ja kenttähautausmaiden tietoja päivitän matkan varrella ja lisään kuvia sitä mukaan, kun käyn ne kuvaamassa. Tarkoitus on saada sivustolle myös jokaisen hautausmaan koordinaatit ja kartta, joiden avulla kaikki hautausmaat ovat helposti löydettävissä, kun niissä menee käymään.

Kivennavan sankarihautausmaa

Pitäjäseurat – pyyntö teille! Kun luette tietoja sankarihautausmaista ja huomaatte tiedoissa virheitä tai puutteita oletteko ystävälliset ja laitatte minulle viestiä, jotta sain virheet korjattua.

Antrean sankarihautausmaa

Nyt lähden pakkaamaan laukun ja raivaussahan Nivaan ja suuntaan juhannuksen viettoon. Juhannuksenakaan ei unohdeta sankarihautausmaita, vaan listalta löytyvät Metsäpirtti, Rautu, Sakkola, sekä Käkisalmen kaksi sankarihautausmaata.

Muolaan sankarihautausmaa

Juhannuksena 1921 oli Käkisalmen vanhalla hautausmaalla juhlatilaisuus, kun sankaripatsas paljastettiin. Tuosta tilaisuudesta on nyt 100 vuotta, joten edelleen pystyssä seisova 100 vuotias sankaripatsas ansaitsee kunniakäynnin.

Ei kommentteja

    Jätä kommentti